Powered By Blogger

среда, 15 мая 2013 г.

Ріпка.Красивая и желанная книга.

приобрела!
Ріпка. Стара казка, по-новому розповів Іван Франко. – Львів: Аґрафка, 2011, Тернопіль, Навчальна книга – Богдан, 2012.
«Ріпка» — книга для дітей, ілюструє відому українську народну казку в переказі Івана Франка. Подається автентичний Франковий текст казки 1891 року.


Сходите к Аграфке обязательно!
там книжица о которой потом!


Навіть ті, хто знають текст казки напам´ять, не встоять перед спокусою зняти подарунковий футляр «Ріпки» та сторінка за сторінкою будуть допомагати героям у їхній нелегкій праці! З кожною наступною ілюстрацію Ріпка «ростиме», а наприкінці книги ви навіть зможете оцінити її параметри за допомогою справжнісінького метра! Розкішні ілюстрації нашої «Ріпки» не залишать байдужими ані діток, ані дорослих. У виданні також наводиться словничок архаїзмів, який полегшує сприйняття казки маленькими читачами. Нагадаємо, що «Ріпка», щойно з´явившись на полицях книгарень, уже здобула відзнаку Дитячої книжкової премії «Левеня» - за найкращий арт-проект.

«Білі круки» (White Ravens) - це перелік 250 найкращих дитячих книжок із понад 40 країн світу. Каталог вважається одним із ключових орієнтирів у світі дитячої й підліткової літератури і не лише представляє найкращі видання, а й визначає домінуючі тенденції для видавців, критиків, продавців книжок - і, звісно ж, для маленьких читачів і їхніх батьків. Процес відбору проходить із-поміж 9 тис. книжок, які щорічно надходять до Міжнародної Молодіжної Бібліотеки з усього світу. Фахівці обирають кілька десятків найкращих і пишуть на них рецензії, які відтак публікуються в «Білих круках». 250 книжок зі всього світу, що ввійшли до каталогу «Білі круки», можна побачити на найбільшій дитячій книжковій виставці в Болоньї (Bologna Children´s Book Fair-2013)

Нагадаємо, що це вже друга перемога видавництва у цьому конкурсі, адже до каталогу «Білі круки 2012» ввійшла книга «Рукавичка» з ілюстраціями художньої майстерні «Аґрафка».

Комментариев нет:

Отправить комментарий