Powered By Blogger

вторник, 1 октября 2013 г.

Находка, всем кто любит сказки!


http://abetka.ukrlife.org/kazki.html http://abetka.ukrlife.org/kazki.html
 На картинке всё прилично и понятно.
Но ,это на первый взгляд, если не лень почитайте- это шедеврально!!!

Наталя ЗАБІЛА
ПРО БІЛОЧКУ ТА ЗАЙЧИКА, ВЕСЕЛИХ ПУСТУНІВ
 Ну белочка с зайцем, ну пустуни они- но откуда ни возьмись появляется черепаха, в украинском лесу, если кто знает скажите где черепахи с зайцами в контакте?

Iван АНДРУСЯК
КАЗОЧКА ПРО ЗАЙЧИКОВУ ЗНАХІДКУ

 Жив собі Зайчик – вушка-сплюшка. Ходив на базарчик, грався з мушками, купував моркву й капусту хрумку, а іноді й гризяв кору в садку. Одним словом, жив, як усі зайці, – аж раптом надибав зернятка оці..
зернятка оці.. - нет , ну вы только присмотритесь, вот так заканчивается предложение!Если я буду это читать ребёнку, какие такие ОЦІ?!!!!!!


Iван АНДРУСЯК
КАЗКИ ТАТА-ДИБАЛА
Кумедні й злегка печальні історії
для Дибаленят і їхніх батьків

ВЕЛИКА ТАЄМНИЦЯ

Ніхто не знає, чому Дибали бояться Зайчиків. Навіть самі Дибали не знають – то що вже казати про решту Світа...
Але не всі. Один Дибало щось-таки знає, хоча нікому-нікому й не скаже. Можливо, через те, що йому все ще трохи соромно. А може, й не тому. Просто всі знають, що Дибали бояться Зайчиків, – і сміються. А Тато-Дибало (ідеться, звісно, про нього) дуже любить, коли сміються. А коли плачуть – не любить. Тим паче Зайчики... А крім того, мусить же бути в Дибалів своя Велика Таємниця. Вона є в кожного – то хай і в Дибалів буде.
Одначе насправді все було не так уже й смішно. Та й було воно, зрештою, дуже давно – іще тоді, коли тато-Дибало був Маленьким Дибаленям. Як і належиться Дибалам, він страшенно любив дибцяти по всіх усюдах – куди лиш око сягало. І він тільки те й робив, що дибцяв. Прокинеться – і в путь на цілісінький день, Світом білим милуючись. Красивий був тоді Світ, майже як зараз. А забіжить Сонечко за дальні овиди – і, надибавшись, лягає Дибаленя спатки під кущиком, як Зайчик. Щойно засне – і далі дибає, адже в ті далекі часи усе, що сниться, відбувалось насправді
.......................................................
 И ещё много много текста в таком духе.... кто что понял , отзовись!
Вы будете такое читать своим детям?

Іван Керницький
РІЗДВЯНА КАЗКА

На місто Нью-Йорк опустилася Різдвяна ніч. Малий Василько спав біля ялинки, і ялинка спала. Погасли електричні лампочки, і штучний сніг, наче справжній, сріблився на зелених віттях, і мерехтіло в темряві ночі "янгольське волосся"........................- Слава! Слава бравому козакові з України! - гукнули індіанці, ковбої, матроси, летуни та інші славні вояки і, взявши козачка до гурту, пішли колесом довкола ялинки, співаючи знану в усьому світі українську колядку:
"Щедрик, щедрик, щедрівочка,
Прилетіла ластівочка..."

Ой ,нунимагу, ну, бог с ним где происходит действо, нооооо,  гукнули індіанці, ковбої, матроси, летуни та інші славні вояки......
в одном ряду; индейцы, ковбои и МАТРОСЫ, ЛЕТУНЫ...это как ? 
Индейцы- это национальность, ковбои - профессия, матрос-звание, летун- вообще мне неизвестный зверь....

УЖАС, продолжать дальше?...увольте, не нашла сегодня достойной сказки, найду завтра, надо найти!

Комментариев нет:

Отправить комментарий